hagblom_webb_header_grupp_retuscherad_1920x880

Hagblomgruppen

en nyans starkare

Hagblomgruppen har verksamhet inom traditionellt måleri, golv och industrimålning. I koncernen ingår också butiker och ett fastighetsbolag samt Tak- & Fasadtvätt.

 

Moderbolag i Kalmar
I Hagblomgruppen ingår 27 bolag, vilket gör koncernen till en av de större i branschen. Totalt har vi cirka 450 årsanställda och omsätter ungefär 500 mkr. Moderbolaget, Hagblomgruppen AB, finns i Kalmar.

 

Lokal kompetens på 30 orter
Dotterbolagen finns på cirka 30 orter i Sverige, med tyngdpunkt i de sydöstra delarna av landet. Varje bolag verkar under eget namn och är starkt förankrade på respektive marknad. Kunskapen om den lokala marknaden är en av Hagblomgruppens absoluta styrkor.

 

Framgångsrika bolag
Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och i Kalmar, där koncernen har sina rötter, är Hagbloms ett extra känt namn i branschen. Hagbloms startade som ett traditionellt byggnadsmåleri, men växte snart med industrimålning, färghandel, golvverksamhet samt fastighetsinnehav. Varje företag som införlivas i koncernen är etablerade på sina orter, har gott renommé och en sund verksamhet.

 

Hantverk och service med hög standard
Vår affärsidé är enkel:
”I Hagblomgruppen ska såväl hantverk och service som bemötande av kunder kännetecknas av stor professionalism. Vi ska alltid vara minst en nyans starkare än våra konkurrenter.”

 

Välkommen till Hagblomgruppen